SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yönetmelik değişikliği Torbalı’yı da kapsıyor:

Bu haber 06 Kasım 2025 - 0:31 'de eklendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından Karayolları Trafik Yönetmeliği’nde yapılan değişiklik, bugün yürürlüğe girdi. Yeni düzenleme Torbalı dahil tüm Türkiye’de geçerli olacak.

BUNA göre bisiklet, elektrikli bisiklet, motorlu bisiklet, motosiklet ve 2001 yılı sonrası üretilen T3 kategorisindeki traktör sürücüleri, artık koruma başlığı (kask) ve koruyucu gözlük takmak zorunda olacak.

AYRICA motosikletlerde yolcu olarak bulunan kişiler de artık eldiven ve koruyucu gözlük kullanmak zorunda. Yeni düzenlemeye uymayan sürücülere 993 lira idari para cezası uygulanacak.

YETKİLİLER, alınan kararın Torbalı’da da sıkça kullanılan traktör ve motosikletlerde sürücü güvenliğini artırmayı hedeflediğini belirtti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.