SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yoluna ‘Ata Çiğköfte’ ile devam edecek

Bu haber 24 Ağustos 2021 - 20:53 'de eklendi.

Kazımdirik Caddesi üzerinde yıllardır hizmet veren çiğköfteci Mehmet Ata, kendi adını taşıyan marka ile yoluna devam edecek. Gelen şikayetler nedeniyle çiğköfte ismini değiştirdiğini anlatan deneyimli işletmeci, “Bu lezzet anlatılmaz tadılır” diye konuştu. Tüm çiğköfte severleri mekanına davet ettiğini dile getiren Ata, “Ürünlerimizden almak şart değil, tadına bakmanız yeterli olacak. Farkımızı da lezzetimizi de o zaman anlayacaksınız” şeklinde konuştu. Mehmet Ata’nın sahibi olduğu mekan Kazımdirik Caddesi üzerindeki Özşanal karşısında bulunuyor.

ETSİZ ÇİĞKÖFTE REVAÇTA

Torbalı’da son yıllarda çiğköfte tüketimi artarken, Güneydoğu’ya özgü bu lezzeti vatandaşlarla buluşturan mekan sayısı artıyor. Etsiz haliyle daha hafif ve lezzetli olan çiğ köfte vatandaşların büyük ilgisini gördü. Hazır yemek sektörünün en revaçta olan yemeklerinden olan çiğköftenin, her geçen gün popüleritesini arttırdığını söyleyen Mehmet Ata, “Etsiz olarak hazırlanan çiğköfte, her yaştan ve her yöreden insanın damak tadına hitap ediyor. Yemek sonrası da yenilebilen çiğköfte, karın doyurucu özelliği ile ana yemek olarak da tercih ediliyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.