SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yol, molozdan geçilmiyor

Bu haber 19 Ağustos 2022 - 2:10 'de eklendi.

Torbalı’da son yıllarda inşaat sektörü hızlandı. Birçok yeni modern apartmanın inşaatı devam ediyor. Bu durum moloz sorununu ortaya çıkardı

MERKEZ mahallelerde ise inşaat yapılacak arazi kalmamış durumda. Müteahhitler boş araziler için adeta birbirleriyle yarışıyor. Boş arazilerin olmadığı mahallelerde ise eski binalar yıkılıp yerine yeni binalar inşa ediliyor. Artan inşaatlarla birlikte birçok çevre sorunu ortaya çıktı.

İLÇEDE artan inşaatlar nedeniyle çevre sorunları ortaya çıkmayı başladı. Bazı inşaat sahiplerinin duyarsızlığı sonucu ortaya çıkan sorunlardan, sokaklara bırakılan inşaat çöpleri başı çekiyor. Sokaklara bırakılan çöpler zaten dar olan ara sokakların iyice kapanmasına neden oluyor. Özellikle Alpkent Mahallesinde daha fazla olan inşaat çöpleri sorunu mahalle sakinlerini bezdirmiş durumda.

İNŞAATLARDAN atılan çöplerin kapattığı bazı yollardan arabalar bile geçemiyor. Mahalle sakinlerinin şikayetlerine inşaat sahiplerini tarafından kaldırılmayan çöpler sokaklara her gün atılmaya devam ediyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.