SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yol kenarındaki trafo kapağı açık vaziyette duruyor!

Bu haber 25 Ekim 2023 - 7:56 'de eklendi.

İzmir-Aydın asfaltı üzerindeki Yemişlik Mahallesi’nde bulunan bir elektrik yüksek gerilim trafosunun kapağı kırılmış ve açık vaziyette duruyor. Vatandaşlar, büyük tehlike yaratan durumun defalarca uyarılara rağmen çözülmediğini iddia etti.

ASFALT kenarında bulunan kapağı kırık trafonun TEDAŞ’ı defalarca aramalarına rağmen onarılmadığını öne süren mahalle sakinlerinden Meltem Konur, trafonun en çok da çocuklar için büyük tehlike yarattığına dikkati çekti.

‘BU KAPAĞI ONARMAK BU KADAR MI ZOR?’

KONUR, “Kaç defa yetkilileri aradık ancak çözüme kavuşturulmadı. Sebepleri ise, ‘ihale yapılacak ve yenisi takılacak’ oldu. Ne zamandır bu trafo kapağı kırık ve kabloları dışarıda bir vaziyette duruyor. İlla ki birilerinin ölmesi mi lazım? Neden onarılmıyor? Kapağı onararak kapatmak bu kadar mı zor?” diyerek tepkisini dile getirdi.

ÇOCUKLARIMIZI SOKAĞA BİLE ÇIKARAMIYORUZ’

BÖLGEDE yaşayan diğer vatandaşlar ise çocuklarının bilmeden trafo ile oynamalarını önlemek amacıyla onları sokağa bile göndermediklerini ifade ettiler

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.