Torbalı-Kemalpaşa Karayolu’nda son yıllarda görülen fuhuş rezaleti sürüyor. Günde on binlerce aracın aktif olarak kullandığı ilçenin kırsal mahallelerine de giden yolda hem de güpegündüz yaşanan fuhuş pazarlığı dün bir kez daha objektiflerimize yakalandı.
YOL kenarındaki zeytin ağaçlarının altında durup araçlara otostop çekerek, fuhuş pazarlığına duran kadınlar 30 ile 50 lira karşılığında, tarlada anlaştığı müşterilerle ilişkiye giriyor. Son yıllarda adını önemli başarılarla duyuran ilçede bu durum ‘Rezalet’ olarak yorumlanıyor.
BÖLGEDE tarlaları bulunan vatandaşların ve yolu sık kullanan bölge sakinlerinin tepkisini çeken bu durum için çok sayıda şikayetin de İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’na yapıldığı ifade edildi. Ancak tüm uyarılara rağmen yaşanan bu uygunsuz görüntüler, toplum ahlakını da olumsuz yönde etkiliyor.
YOL kenarında gözler önünde yapılan fuhuş, toplumu son derece rahatsız ediyor. Tam yol kenarında bekleyen hayat kadınları aynı zamanda trafiğin akışını da büyük ölçüde tehlikeye düşürüyor.















