SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yol 4 metre, kaldırım 8 metre!

Bu haber 18 Temmuz 2022 - 20:06 'de eklendi.

Torbalı’da alt yapı ve çevre düzenlemesiyle ilgili devam bakım onarım sürekli olarak devam ediyor.

VATANDAŞLARIN yaşadıkları ve her gün kullandıkları çevresel sorunlarını ortadan kaldıran ekiplerin yaptıkları bazı çalışmalar tepki topluyor. Çaybaşı Mahallesi Menderes caddesindeki yol ve kaldırım oranı da bu garip çalışmaların en bariz örnekleri arasında gösteriliyor.

ÇAYBAŞI Mahallesindeki yolların yenilenmesi sırasında Menderes caddesindeki araçların kullandığı yolun genişliği 4 metre olarak hesaplanarak yapıldı. Yolun bir kilometrelik mesafesinde ise kaldırım payı olarak 8 metre bırakıldı. İnşaatın tamamlanmasıyla beraber fıkralara konu olacak bir manzara ortaya çıktı.

GÜNÜN her saati işlek olan yolda 4 metre yol kaldırımda 8 metre şeklinde yapıldı. Yıllardır bu şekilde olan kaldırımın geniş tutulmasının nedeni ise elektrik hattının ön de olmasından kaynaklandığı bilgisine ulaşıldı. Öte yandan geniş kaldırım mahalle sakinlerinin kişisel kullanım alanı haline gelmiş durumda.

YOL üzerindeki işletmeleri olan esnaflar orantısızlıktan şikayetçi olarak yolun darlığı nedeniyle her gün kazaların eşiğinden dönüldüğünü belirttiler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.