SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yiyebilene aşk olsun… Karpuz tezgaha düştü!

Bu haber 15 Nisan 2024 - 7:59 'de eklendi.

Torbalılı manavlar, İran karpuzunu tezgaha koydu. Şimdilik seyircilik olan karpuzun kilosu 50 liradan satılıyor

YAZ aylarının en çekici meyvelerinden olan karpuz, bu yıl manav tezgahına erken düştü. İzmirli manavların kilosu 50 lira ile 70 lira arasında sattığı karpuzlar, şimdilik seyirlik olmaktan öteye geçemiyor. Bir karpuzun bir kilo kıyma bedeline yakın olması, İzmirlileri karpuz tüketmekten alıkoyuyor. Karpuza 50 liralık etiket koymaktan kaçınan manavlar, fiyat soran müşterilere çekinerek “50 lira” diyebiliyor.

KARPUZU dörde bölüp satışa çıkaran manavlar bile satış yapamamaktan yakınıyor. Manav Kazım Adalı, “Geçmişte insanlar çuvallar dolusu karpuz alırdı. Sonra kilosu 15 liradan karpuz yemeye başladılar. Dilimle satmaya başladık, artık dilimle bile tüketen yok. Dükkana 20 karpuz aldım, üç gündür bir tanesini bile satamadım” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.