SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yitirdiğimiz can, bize ders olmadı!

Bu haber 29 Temmuz 2023 - 12:44 'de eklendi.

5 Temmuz tarihinde Pamukyazı’da U dönüşü yapmak isteyen tırın dorsesine çarparak can veren Delil Süer’in olayından hiç ders almadık. Önceki gün kameralarımıza takılan bu görüntüde, yine bir tır, araç kornalarına rağmen dönüş yaparak yoluna devam etti.

SAĞ şeritte bulunan tırın sola dönmek için manevra yaptığı ve sol şeritten Delil Süer’in kullandığı otomobilin hızla gelerek tıra çarptığı anlar kameralara da yansımıştı. Bu olay bize ders olmamış ki, yine aynı hatalar kameralara takıldı.

BÖLGEDE yaşayan vatandaşlar, 100 metre ilerideki döner kavşağı kullanmak yerine yolun ortasından dönmeye çalışanlara anlam veremediklerini ifade ettiler. Gün içinde çok sayıda tırın ise yine döndüğünü ve büyük tehlikeler atlatıldığını belirttiler.

GENCECİK HAYAT SON BULDU

5 TEMMUZ saat 20.40 sıralarında seyir halinde olan Delil Süer’in kullandığı 34 RB 5017 plakalı otomobil, İzmir-Aydın kara yolu Pamukyazı mevkisinde dönmeye çalışan E.T. idaresindeki tırın dorsesine çarptı. Çarpmanın etkisiyle Süer’in kullandığı otomobil alev aldı. Süer’i çevrede bulunan vatandaşlar kurtarırken, ihbar üzerine bölgeye trafik, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Süer’in hayatını kaybettiği belirlendi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.