SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yılmaz Girgin’den yalan açıklamalara tepki

Bu haber 28 Mart 2023 - 18:24 'de eklendi.

Torbalı ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin, son zamanlarda hakkında çıkan yalan-yanlış haberlere ve kendisi hakkında yürütülen iftira kampanyalarına sert tepki gösterdi

GİRGİN yaptığı açıklamada, “Malumunuz üzere geçtiğimiz Aralık ayında odamızın delege seçimlerini gerçekleştirdik. Seçimin hemen akabinde bir kısım odaklar kendi medya kuruluşlarında delege seçimlerini açık ara farkla kazandıklarını iddia ettiler. Aslında seçimi açık ara farkla kaybettiklerini bildikleri halde, üyelerimizi ve delegelerimizi yanıltmaya yönelik bir kara propaganda süreci başlattılar. Geldiğimiz noktada Torbalı’nın 60 mahallesinde ezici bir çoğunlukla delegelerimizin teveccühüne mazhar olduk. Seçim günü kendi haber sitelerinde zafer açıklamaları yapanlar bu durumu farkedince bu kez de seçimlerin iptali için dava açtılar. Bu yöntem ile üyelerimizin iradelerine set çekmeye çalıştılar. Bizler bu makama seçimle gelmiş insanlarız, sandıktan çıkan her sonuca saygılıyız. Masa başı işlerle, yalan-yanlış haberlerle kamuoyunu yanıltmaya çalışanlara en güzel cevabı üyelerimiz Aralık ayındaki delege seçimlerimizde verdi, yine vereceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“ÜYELERİMİZİN HAKKINI KORUYACAĞIZ”

GİRGİN, “Bizler hukuka ve kanunlara saygılı insanlarız. 1-2 mahallemizde seçim sonuçlarına bir itiraz söz konusu oldu. Şu anda devam eden bir yargı süreci bulunuyor. Hakkaniyetli bir karar çıkacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Üyelerimizin, delegelerimizin ve odamızın tüm hukuki ve yasal haklarını her zeminde korumaya devam edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“ODA YÖNETMEYE TALİP OLMAK, ÇELİK-ÇOMAK OYNMAYA BENZEMEZ”

TORBALI Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin, “Bu zamana kadar odamızın hizmetlerinin aksamaması için, üyelerimizin sorunlarına yönelik yaptığımız çalışmalar devam ediyor. Ama bakıyorum ki suskunluğumuzu zafiyet olarak algılamaya çalışan bazı kişiler kendilerini kaf dağında görüyorlar. Odamız da, üyelerimiz de, delegelerimiz de müsterih olsun, bizler buradayız ve görevimizin başındayız. Yalan-yanlış açıklamalarla kamuoyunu yanıltmaya çalışanlar da hadlerini bilsinler. Oda yönetmeye talip olmak, çelik-çomak oynamaya benzemez” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.