SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yıllardır sattığı etin lezzetini koruyor

Bu haber 05 Şubat 2023 - 1:16 'de eklendi.

Sadık İleri Bulvarı’nda faaliyet gösteren Akar Kasap, et denince, en güvenilir kasapların arasında ilk sıralarda yer alıyor. Yıllardır kasaplık işinin hakkını veren Akar Kasap, kaliteli hizmet, sağlıklı lezzet, güvenilir alışverişin adresi olarak biliniyor.

MÜŞTERİYE en iyi hizmeti verme adına kendi besi çiftliğinde yetiştirilen hayvanlardan elde edilen etleri sattıklarını ifade eden Fikri Akar, değişen ve gelişen teknolojiye de ayak uydurduklarını belirtti. Ette aynı lezzetinin korunmasının çok zor olduğunu kaydeden Akar, aynı lezzetlerin çıkabilmesi adına besi çiftliklerinin çok önemli olduğu görüşünde. Kendi uyguladıkları yöntemlerle etin daha yumuşak olmasını sağladıklarını belirten Akar, besi çiftliklerinde ki tüm hayvanların da aynı yemle beslenmesi sebebiyle ette lezzet değişimi olmadığını söylüyor.

‘EN BÜYÜK SERMAYEMİZ MÜŞTERİLERİMİZİN GÜLER YÜZÜDÜR’

SADIK İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren Akar Kasap’ın sahibi Fikri Akar, “Eti veya kıymayı marketlerden almak yerine kasapları tercih etmek çok daha mantıklı. Kasap size vereceği, etin ne olacağından, nasıl yapılacağına kadar her şeyi çok iyi bilir. ‘Köftelik kıyma istiyorum’ dediğiniz de bir kasap vereceği etin az yağlı olacağını bilir. O nedenle et alırken mutlaka kasaplara başvurmak gerekiyor” diye konuşuyor.

AKAR, “Akar Kasap’tan güvenle et tüketmeye devam edebilirsiniz. En büyük sermayemiz müşterilerimizin güler yüzüdür. Bundan sonra da müşterilerimize çiftlikten halka hizmet vermeye devam edeceğiz. İlk günden bugüne müşterilerimizden aldığımız güçle gücümüze güç katarak ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.