SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yıllara meydan okuyor, ilk günkü aşka motosiklet tamir ediyor!

Bu haber 29 Mayıs 2022 - 3:04 'de eklendi.

Torbalı’da yaklaşık yarım asırdır motosiklet tamir ve bakım hizmeti veren Motorcu Sülo lakaplı İleri Motor’un sahibi Süleyman İleri, motosiklet mühendislerine taş çıkartıyor.

EN ağır kazalarda bile hurdaya dönen motosikletleri sıfırmış gibi toplamayı başaran yılların deneyiminin elinden hiç bir arıza kurtulamıyor

TORBALI Atatürk Sanayi Sitesi’nde uzun yıllardır faaliyet gösteren ve bugüne kadar sayısız motosiklet ustası yetiştiren Süleyman İleri, hem mesleğini büyük bir aşkla icra ediyor hem de deyim yerindeyse diğer motosiklet tamircilerine fikir ağabeyliği yapıyor.

ÖZELLİKLE mesleğe yeni başlayan ustalar başa çıkamadıkları arızalarda Süleyman İleri’ye danışmayı ihmal etmiyor.

TORBALI dışından da kendisine tamir edilmesi için motosiklet getirildiğini vurgulayan Süleyman İleri, “Allah ömür verirse daha uzun yıllar severek yaptığım mesleğimi sürdürmek istiyorum. Sektörde diğer ustalardan saygı görmek beni onure ediyor” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.