SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yılın En İyi Güzellik Akademisi Ödülü Nihal Adağ’ın…

Bu haber 08 Mart 2021 - 21:49 'de eklendi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Türkiye’nin Altın Yüzleri” ödül töreni; iş, sanat, sağlık ve magazin dünyasından ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleşti. 27 farklı kategoride ödül verilen gecede, “Yılın En İyi Güzellik Akademisi Ödülü” Torbalı’da da şubesi bulunan Nihal Adağ Güzellik ve Meslek Kursu’nun oldu

Özel Nihal Adağ Güzellik ve Meslek Kursu, Sağlık Bakanlığı onaylı cihazların yer aldığı 6. şubesini Torbalı’da açtı. Merkez, 7. şubeyi ise Menderes’te açmaya hazırlanıyor. Eğitmenlerinin hepsi üniversite mezunu olan merkezde, 14 ayrı dalda 300 öğrenciye hizmet veriliyor. Bu kapasitede hizmet veren Türkiye’de tek olma özelliğine sahip Nihal Adağ Güzellik Merkezi, kurslarını Bayraklı ve Torbalı şubelerinde veriyor. Ayrıca Torbalı şubesinde erkek kuaförlüğü eğitimi de verilirken, kurslarda hafta sonu ve gece grupları da yer alıyor. Bu sayede çalışan, iş sahibi insanlar da bu kurslarda eğitim alabiliyor.

ULUSLARARASI EĞİTİM

Kurslar sonrası Milli Eğitim Bakanlığı onaylı 4. seviyede iş yeri açma belgesi verilen Nihal Adağ Güzellik Merkezi’nde, erkek berberliği, güzellik uzmanlığı, protez tırnak, masaj tedavi amaçlı tüm güzellik sistemleri, cilt bakımları, selilüt konularında eğitim almak mümkün. Ukrayna, Gürcistan olmak üzere 6 ülkede eğitim veren Adağ Akademi’nin uluslararası arenada kursiyerleri bulunuyor. Ülkemiz dışında Gürcistan, Azerbaycan, Ukrayna, İran, Macaristan, İspanya ve Almanya gibi ülkelerde doğal kozmetikler, kalıcı makyaj ve güzelliğin sırları konularında kongre ve sempozyumlarda uluslararası eğitimler vermeye devam edeceklerini söyleyen Adağ, kalıcı makyaj meslek eğitimi kitabını da yakında yayınlanacağını ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.