SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yıldız: Tüm Torbalı’nın hizmetkarı olacağım

Bu haber 11 Aralık 2023 - 0:35 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Yıldız, ilçedeki sivil toplum örgütü temsilcileriyle kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Metropolis Otel’de gerçekleşen programa sivil toplum örgütlerinin de ilgisi yoğun oldu

DAVETLİLERİ kapıda karşılayan CHP’li aday adayı Mahmut Yıldız, önemli mesajlar verdi. Metropolis Otel’de gerçekleşen programa CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat ile ilçe örgütü, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve hemşehri dernekleri temsilcileri başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Torbalı’nın acil çözüm bekleyen sorunları ve görüş önerilerinin masaya yatırıldığı toplantıda önemli mesajlar veren Mahmut Yıldız, yerel yönetimlerde sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yaparak “Göreve geldiğimizde ilçemizin sorunlarını el birliği ile çözüp tüm Torbalı’nın hizmetkarı olacağım” dedi.

STK’LAR İÇİN YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

YEREL yönetimlerde sivil toplum örgütlerinin büyük öneme sahip olduğuna dikkat çeken Yıldız, “Bizim göreve gelmemizle beraber Torbalı’da yeni bir yönetim anlayışı geliştireceğiz. Özellikle bu yeni yönetim anlayışında sivil toplum örgütlerine önemli görevler düşüyor. İlçemizin sorunlarını hep beraber konuşup, hep beraber çözüm üreteceğiz. Muhtarlarımız, derneklerimiz ve odalarımızla beraber ilçemize el birliği ile hizmet edeceğiz. Biz bu ilçeyi sadece yönetmeye değil, Torbalı’yı 60 mahallesi ile bir bütün olarak görüp, partili-partisiz ayrımı yapmadan her bir vatandaşımızın ayağına hizmet götürecek şekilde ilçemizin hizmetkarı olmaya talibiz. Önümüzdeki yerel seçimleri kazanıp Torbalı’da yeni bir dönemi hep beraber başlatacağız” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.