SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yıldız şarkıcı Demi Lovato’nun internete çıplak fotoğrafları sızdırıldı

Bu haber 20 Ekim 2019 - 10:28 'de eklendi.

Amerikalı şarkıcı ve model Demi Lovato’nun Snapchat hesabı hacklendi. Hacklenen hesaptan Demi’nin çıplak fotoğrafları paylaşıldı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Demi Lovato’nun başı siber korsanlarla dertte. 27 yaşındaki şarkıcının Snapchat hesabını ele geçiren siber saldırganlar, genç şarkıcının özel fotoğraflarını internete sızdırdı.

FOTOĞRAFLARI BİR SİTEDE PAYLAŞILDI

Hesaptan Demi’nin fotoğrafları “Daha fazla çıplak fotoğraf için Discord sohbet kanalına katılın” başlığı ile paylaşıldı. Sohbet kanalı Discord’un sözcüsü kendi sitelerinin adını kullanan, bu şekilde yasa dışı davranışlarda bulunan kişilere karşı tolerans sağlamayacaklarını ve gereken yasal adımı atacaklarını söyledi.

HAYRANLARINDAN DESTEK MESAJI GELDİ

Fotoğraflar hesapta yaklaşık bir saat kaldıktan sonra kaldırıldı. Genç şarkıcıya hayranlarından da destek mesajları geldi.

“BİR İNSAN BUNU NİYE YAPAR?”

Geçen yıl Temmuz ayında aşırı doz uyuşturucu kullandığı için ölümden dönen ABD’li yıldız şarkıcıya yapılan bu saldırıyı hayranları, “Bir insan bunu niye yapar? Demi bunların hiçbirini hak etmedi” ifadelerini kullandı.

haberler.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.