SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yıldız saha çalışmalarına başladı

Bu haber 01 Aralık 2023 - 10:07 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkan aday adayı olan Mahmut Yıldız, adaylık başvurusunun ardından saha çalışmalarına da hızlı başladı.

YILDIZ bugün Tepeköy Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek yerel seçimde partisine destek istedi. Torbalı’nın sevilen iş insanlarından olan Yıldız’a sahada da yoğun ilgi gözlemlendi.

“ÖNCELİĞİMİZ ESNAFLARIMIZ OLACAK”

GÖREVE gelmesi durumunda esnaflara ayrı önem vereceğini belirten CHP Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Yıldız, “Esnaflarımız bizim için çok değerli. Yerelde kalkınma hedefimizle her zaman esnafımızın yanında ve destekçisi olacağız. Belediye hizmetlerimizle de esnafımıza verdiğimiz değeri göstereceğiz. Ben bu seçimde özellikle esnaflarımızın Cumhuriyet Halk Partisi’ne yoğun teveccüh göstereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.