SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yıldız Başkan, adaylığını açıkladı

Bu haber 02 Aralık 2023 - 21:53 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun yıllar Gençlik Kolları Başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve belediye başkan yardımcılığı gibi görevlerde bulunan, merhum Belediye Başkanı İsmail Uygur’un sağlığında CHP’nin iki numaralı ismi olarak bilinen ve Torbalı’ya yapılan yatırım ve hizmetlerde önemli pay sahibi isimlerin başında gelen Yıldız Sivrikaya, Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

ADAYLIK başvurusunu Torbalı İlçe Örgütü’ne teslim eden Sivrikaya’yı ilk tebrik eden İlçe Başkanı Hakkı Polat oldu.

“CHP BİZİM İÇİN BABA OCAĞIDIR”

ADAYLIK başvurusunun ardından bir açıklama yapan Sivrikaya, “Değerli Torbalı halkı, kıymetli yol arkadaşlarım; 1986 yılından itibaren parti örgütümüzün her kademesinde bir nefer, belediye yönetiminin karar mekanizmalarında bulunmuş biri olarak, Özbey mahallesinden Ertuğrul mahallesine, Arslanlar mahallesinden Ayrancılar mahallesine, Göllüce mahallesinden Demirci mahallesine başlanmış olan hizmetlerin bitirilmesi ve hayata geçirilecek yeni projeler ile daha yaşanır bir kent inşa etmek için Torbalı Belediye Başkanı aday adaylığı başvurumu baba ocağı Torbalı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına teslim ettim. Dün olduğu gibi bugünde Torbalı halkının ve siz kıymetli yol arkadaşlarımın desteği gücümüze güç katacaktır. Daha yaşanır bir Torbalı için, içinizden biri Ziraatçı, İş insanı M.Yıldız Sivrikaya” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.