SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yıldırım Baytekin, TTO ‘eğitim’ komitesine başkan seçild

Bu haber 24 Ekim 2022 - 7:32 'de eklendi.

Torbalı Ticaret Odası Başkanı seçilen Abdulvahap Olgun’a tebrik ziyaretleri başladı. Bu kapsamda de Torbalı Uğur Kurs ve Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsünün kurucusu Eğitimci Yıldırım Baytekin, Olgun’a ziyarette bulundu

TORBALI Ticaret Odası (TTO) seçimlerinin ardından yeniden TTO Başkanı seçilen Abdulvahap Olgun’a tebrik ziyaretleri başladı. Olgun’u ilk tebrik edenler biri de Torbalı Uğur Kurs ve Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsünün kurucusu Eğitimci Yıldırım Baytekin oldu.

BAYTEKİN, yaptığı ziyaret sonrası kendisinin de eğitim sektörünün komite başkanı olduğu açıklayan Baytekin, şu ifadeleri kullandı: “Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen değerli dostum Abdulvahap Olgun’u, yeni dönemde görev alan Meclis Başkanı Bekir Söyler’i ve meclis üyelerini tebrik eder, başarılar dilerim.  15 yıldır eğitim (hizmet) sektöründe üyesi olduğum Torbalı Ticaret Odası’na yeni dönemde 7. Meslek Komitesi(Hizmet) üyeleri tarafından Komite Başkanlık görevine layık görüldüm. Güvenlerinden ve desteklerinden dolayı; başta Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Abdulvahap Olgun olmak üzere tüm üyelere teşekkür ederim.”

AYNI zamanda Torbalı Belediye meclis Üyesi de olan Yıldırım Baytekin, eğitim sektörüne ve iş hayatına da yaptığı katkılarla biliniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.