SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yılbaşı akşamı sofralarda balık olacak

Bu haber 31 Aralık 2020 - 9:10 'de eklendi.

Yeni yılı 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sebebi ile evlerinde karşılayacak olan Torbalılılar pazarlara akın etti. Vatandaşlar, kuruyemiş ve meyvelere rağbet ederken, yeni yılda yemek sofralarının gözdesi balık oldu.

HİNDİNİN mazide kaldığını artık yeni yılda sofralarda balık olacağını söyleyen kapalı pazaryerinde hizmet veren Erol Balıkçılık’ın işletmecisi Turgut Öztaş, “Şu an balık zamanı, hindi mazide kaldı, eskisi gibi değil. Balığın tam mevsimindeyiz şu anda her türlü balık sofraya özel. Çupra ve levrek her zaman idealdir. Hamsinin kilosu 20- 25 lira arası değişiyor. 4 kişilik bir aile yılbaşında balık yemek isterse 70 lirayı gözden çıkarmalı. Ama et veya hindi öyle değil, daha pahalı” şeklinde konuştu.

YENİ yılı evinde geçirmek için pazar alışverişine çıkan vatandaş Melek Kaya ise, yeni yıl akşamı balık tercih ettiklerini söyleyerek, çok sayıda balık çeşidini sunduğu için Erol Balıkçılık’a teşekkür etti.

ÖTE yandan, tezgahlardaki balıklar ise hızla tükeniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.