SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yıkılan Fetrek Köprüsü hala yapılmayı bekliyor

Bu haber 18 Şubat 2021 - 8:58 'de eklendi.

4 Şubat tarihinde yağan şiddetli yağmur nedeniyle yıkılan Fetrek Köprüsü, halen yapılmayı bekliyor.

GEÇTİĞİMİZ haftalarda yağışların sona ermesiyle beraber Torbalı’da can kaybı meydana gelmezken, maddi hasarlar meydana gelmişti. Bunlardan biri de Fetrek Küprüsü’nde meydana geldi.  Yağan yağmur ve oluşan sel nedeniyle Torbalı’da birçok bölge olumsuz etkilenmişti. Geçtiğimiz yıllarda ıslah edilen çayda her hangi bir taşma olmazken, Atatürk Mahallesi ile Çaybaşı’yı birbirine bağlayan Fetrek Köprüsü yoğun yağış nedeniyle hasar görmüştü.

‘BİR AN EVVEL YAPILSIN’

KULLANILAMAZ hale gelen köprü yetkililer önlem aldılar. Trafiğe ve yaya geçişlerine kapatılan köprü tehlike saçmaya devam ediyor. Aradan geçen 2 haftayı aşkın süredir yetkililer tarafından hiçbir çalışma yapılmaması vatandaşın tepkisini çekti. Çok sıklıkla kullandıkları köprü olan ve ulaşımı tamamen kesilen köprünün bir an evvel yapılması gerektiğini anlattılar

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.