SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yangının yaralarını Torbalı sardı

Bu haber 17 Nisan 2022 - 1:36 'de eklendi.

Türkiye’nin en büyük orman yangınlarının yaşandığı Muğla ve Antalya’daki küle dönen alanların yeniden yeşillendirilmesi için Torbalı’dan bugüne kadar 2 milyon fidan gönderildi.

TORBALI Orman Fidanlığı’nda yetiştirilen ve çeşitli tarihlerde gönderilen kızılçam, fıstık çamı ve servi fidanlarının yanan alanlarda dikimi gerçekleştirildi.

TÜRKİYE tarihinin en büyük orman yangınlarında Antalya’da 60 bin hektar, Muğla’da ise 66,2 bin hektar alan yandı, binalar hasar gördü ve hayvanlar öldü. Ormanları tekrar yeşillendirmek için Orman Genel Müdürlüğü fidanlıkları da kullanıldı.

TÜRKİYE’NİN en büyük orman fidanlıklarından Torbalı Orman Fidanlığı’ndan, Antalya ve Muğla’da yanan alanların yeşillendirilmesi için toplam 2 milyon kızılçam, fıstık çamı ve servi fidanı gönderildi. Fidanlar, toprakla buluşturuldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.