SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yeşilköy Muhtarı, şimdiden adaylığını açıkladı

Bu haber 14 Nisan 2023 - 5:53 'de eklendi.

Seçimlere bir yıldan az bir süre kala, muhtarlığa adaylığını açıkladı

TORBALI’DA muhtar adayları, seçimlere bir yıldan az bir süre kala çalışmalarını başlattı. Yeşilköy’ü sil baştan yenileyen muhtar Dursun Genç, tekrar adaylığını açıkladı.

YSK’DA yer alan maddeye göre de sıradaki yerel seçimler, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak. Seçime bir yıldan az bir süre kalırken, vatandaşlar belediye başkanı ve muhtarları seçecek. Torbalı’nın İzmir merkezine en yakın mahallesi olan Yeşilköy’ü adeta sil baştan yenilene muhtar Dursun Genç, seçmenine ne kadar güvendiğini gösterdi. Deneyimli muhtar daa şimdiden adaylığını açıkladı.

MAHALLE halkına güvendiğini söyleyen Genç, “Mahalleme daha çok nasıl yararlı olabilirim diye kafa yoruyorum. Şimdiye kadar Yeşilköy’e yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır” dedi. İlk olarak 2009 yılında muhtar olan ve 3 seçimdir ipi göğüsleyen isim olan Dursun Genç, sıcak ve samimi tavırları ile mahalle halkının da sevdiği bir isim oldu.

‘YEŞİLKÖY, YAŞANILABİLİR BİR MAHALLE OLDU’

14 YILDIR bu görevini başarıyla sürdüren ve insan ayrımı yapmadan her kesimden insana elini uzatan Genç, bir dönem daha muhtarlık yapmak ve hizmetlerine devam etmek için yeniden aday olduğunu açıklayarak, “Bir dönem daha Yeşilköy Mahalle Muhtarlığına adaylığımı açıklıyorum” şeklinde konuştu.

‘ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM’

MUHTARLIK döneminde yapılan çalışmaları mahalle halkının takdirine bıraktığını ifade eden Dursun Genç, aday olması yönünde vatandaşlardan yoğun talep geldiğini söyledi. Genç, yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu ve gerekli kurumlarla tüm yazışmaları yaparak hizmet gelmesini sağlamak için elinden geleni yaptığını kaydetti. Muhtar Dursun Genç, “14 yıldır görevimi başarıyla yaptığıma inanıyorum. Tek isteğim vatandaşıma hizmettir” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.