SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yeşilin hakim olduğu bir ortamda güne başlamak isteyenlerin tercihi oldular

Bu haber 24 Kasım 2022 - 1:24 'de eklendi.

Torbalı-Selçuk Yolu Çayırlı Köyü’ndeki Çavuş Çeşme Mevkii’nde bulunan Çırağan Deluxe Botanik Park, Torbalı’nın yanı sıra çevre ilçelerde yaşayan vatandaşların da ilgi odağı oldu.

4 AY önce açılan ve 8 bin 500 metrekarelik alana sahip olan mekanın sahibi Taylan Doğan, “İşletmemiz tamamen yeşile bürünmüş durumda… köy havasında doğa ile iç içe bir mekanda kahvaltı yapmak isteyenlerin adresi olduk” diye konuştu.

İŞLETMELERİNDE doğum günü, toplantı, işyerleri kahvaltıları, evlilik teklifi, öğle ve akşam yemeklerinin yanı sıra kır düğün salonu olarak da hizmet verdiklerini anlatan Doğan, “Çayırlı köyünün doğa manzarası eşliğinde yeşilin her tonuna sahip olan işletmemize tüm misafirlerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

GÜZİDE mekân, kısa sürede İzmir’in tercih edilen kahvaltı mekânları arasındaki yerini almayı başardı. Mekana Tire halkının yanı sıra başta Torbalı olmak üzere civar ilçelerden de büyük ilgi bulunuyor. Özellikle hafta sonları kafa dinlemek ve ailesiyle birlikte sıcacık ortamda ve doğa ile iç içe olan bir mekânda kahvaltıyla güne başlamak isteyenlerin adresi olan işletme, Torbalı’ya da kolay ulaşılabilir bir konumda olmasından dolayı tercih ediliyor.

SEKTÖRDEKİ önemli bir boşluğu doldurduklarını dile getiren işletmeci Taylan Doğan, “İzmir’e yepyeni bir soluk getirdik” dedi. Menüsünde 30 çeşit serpme kahvaltı ürünü ve ızgara çeşitleri bulunan işletme, bu nefis kahvaltıyı ve yemek çeşitlerini uygun bir fiyata müşterilerine sunuyor. Doğan, “Çırağan Deluxe Botanik Park, farklı çizgileri, modern yapısı, geniş otopark hizmetiyle hizmet veriyor. Tecrübemiz,  profesyonel ekibimiz ve kaliteli hizmet anlayışımız ile değerli müşterilerimize hizmet veriyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. Taylan Doğan İletişim: 0 555 881 30 40

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.