SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yeşile bürünmüş eşsiz ortamıyla, muhteşem vakit geçirebileceğiniz bir yer!

Bu haber 12 Ağustos 2023 - 8:15 'de eklendi.

Bayındır’ın Yakapınar bölgesinde bulunan Derebeyi Balık Restoran eşsiz ortamı ve lezzetli yemekleriyle İzmir’in her yerinden müşterileri bulunuyor. Tesisin tam ortasından ise dere geçiyor. İsteyen müşteriler derenin ortasına konulan masalarda yemeklerini de yiyebiliyor.

YAKLAŞIK bir yıldır faaliyette bulunan Bayındır’ın Yakapınar yolu üzerindeki (Tosan mevki – Küme Evler, Balcılar Köyü Yolu üzeri) 5 dönümlük devasa arazisi üzerinde hizmet veren Derebeyi Balık Restaurant’ın eşsiz doğasıyla her geçen gün müşteri sayısı artıyor. Son birkaç aydır tam kapasite ile hizmet vermeye devam eden mekânın tam ortasından ise dere geçiyor. Akan su içinde kahvaltınızı yaparken veya öğün yemeklerinizi yerken, ayaklarınızı da serin suyun içine koyabiliyorsunuz. Dere içinde yüzen balıklar ise keyifli bir vakit geçirmenizi sağlıyor.

‘İLK ALDIĞIMDA KULÜBE YAPIP OTURMAYI PLANLIYORDUM, SONRA FİKİR DEĞİŞTİRDİM’

İŞLETMENİN menüsünde ise serpme kahvaltının yanı sıra alabalık ve çupra balık ızgara, köfte ve köy kızartması yer alıyor. İşletmeci Bülent Işık, bu yeri ilk aldığında kulübe yapıp oturmayı planladığını, ancak aradan geçen süre içinde fikir değiştirerek böylesine bir mekân yaptığını ifade etti.

‘İZMİR’İN HER YERİNDEN MÜŞTERİLERİMİZ VAR’

BAYINDIR’IN yanı sıra Torbalı ve İzmir’in birçok ilçesinden müşterilerinin bulunduğunu aktaran Işık, “Buraya birken gelen hayran kalıyor. Misafirlerimiz, derenin içine koyduğumuz masalarda kahvaltısını yaparken, mis gibi serin havanın da tadını çıkarıyor. Balıklarımızın lezzeti veya köy kahvaltımızın ünü ilçemiz sınırlarını aştı. Gösterilen ilgiden memnunuz. Ayrıca sıcak soğuk içeceklerin yanı sıra nargilemiz de mevcuttur” şeklinde konuştu.

ALKOLÜNÜ YANINDA GÖTÜREBİLİYORSUN

SAAT 09.30’da açılan mekan gece 24.00’e kadar açık oluyor ve alkol kullanmak isteyen ise yanında getirip mekanın yemeklerinden de faydalanabiliyor. Bülent Işık İletişim: 0 507 260 02 62

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.