SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yeşilay Haftası kapsamında seminer düzenlendi

Bu haber 03 Mart 2022 - 0:21 'de eklendi.

1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında Torbalı Ticaret Odası ve İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortaklığında Torbalı Ticaret Odası Konferans Salonunda Gençler İçin Bağımlılık: “Madde ve Sigara Bağımlılığı” Semineri düzenlendi. 

DÜZENLENEN seminere Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer TOSUN, Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, Torbalı İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zühal Gümüş, çok sayıda öğrenci ve öğretmen katılım gösterdi.

PROGRAMDA toplumunun her kesiminden ve yaşam alanından tabandan temsile, bireyden kamu kurumlarına kadar her kademede halk sağlığı bilinci oluşturmak üzere örgütlenmek, toplumsal düzeyde katılımcı çalışmalar yürütmenin ve bağımlılıklarla mücadelenin önemine dikkat çekildi.

YEŞİLAY Derneği Bornova Şubesi eğitmenleri tarafından gerçekleştirilen seminer İlkay Uysal’ın Gençler İçin Bağımlılık: “Madde ve Sigara Bağımlılığı” konulu sunumu ile sona erdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.