SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yenilenen yüzüyle hizmet vermeye başlayan Özbey Zeytin Aile Restaurantı, pandemi nedeniyle ara verdiği faaliyetine kaldığı yerden devam ediyor

Bu haber 16 Haziran 2021 - 0:07 'de eklendi.

Yenilenen yüzüyle hizmet vermeye başlayan Özbey Zeytin Aile Restaurantı, pandemi nedeniyle ara verdiği faaliyetine kaldığı yerden devam ediyor. Meyve ağaçlarının ve yeşilin bin bir tonuna sahip mekan, müşterilerini eşsiz doğa güzelliği ile karşılıyor. Ayrıca, aile müşterilerine de ağırlık veren, huzurlu ve nezih işletme Torbalılıları bekliyor.

ÖZBEY Mahallesi’nde bulunan ve 7 bin metrekarelik alanda kurulu kentin en iyi mekânları arasında yer alan Zeytin Aile Restaurant, pandemi nedeniyle ara verdiği faaliyetine devam ediyor. İşletmede, düğün nişan ve kına gecesi organizasyonlarına ağırlık verilirken, menü de yenilendi. Zeytin Aile Restaurant’ta alkollü-alkolsüz içeceklerin yanı sıra, meze ile ızgara çeşitleriyle Torbalılıların hizmet veriyor. Zeytin Restaurant, doğa ve temiz havayla iç içe olmak isteyenlerin bir numaralı adresi olmuş durumda.


BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR
ÖZBEY Mahallesi Gümüldür Yolu üzerinde bulunan işletme, 7 dönüm arazi üzerinde hizmet veriyor. 500 metrekare kapalı alan toplamda 2000 bin kişilik olan mekân, aynı zamanda kır düğün salonu olarak da ilçe halkına hizmet veriyor. Düğün, nişan, sünnet, doğum günü eğlencelerinin de vazgeçilmez bir mekânı olacağa benziyor. İşletme sahibi, Zeytin Restaurant’ın ilçenin en vazgeçilmez bir aile mekânı olacağını, birçok yenilik gerçekleştirdiklerini söyledi.


YEŞİLİN BİNBİR TONUNA SAHİP
MİSAFİRİNİ farklı mekânda ağırlamak isteyenlerin uğrak noktası olan Zeytin Restaurant eşsiz güzelliği ile herkesi büyülüyor. Mekâna gelenler daha sonra akraba ve dostları ile yeniden gelip bu güzelliğin tadını çıkartıyor. Organik yiyeceklerle hizmet veren işletme, yeşilliğiyle ve güler yüzlü personeli ile müşterilerine unutulmayacak lezzetler sunuyor. ‘Her şeyden önce müşterilimizin sağlığını düşünüyoruz’ diyen işletme sahibi, “Özellikle şehirden uzak ve doğanın içinde olmamız kır kahvaltı taleplerini arttırdı. Bütün Torbalıları keyifli vakit geçirmek için mekanımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.