SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yeniköy’ün muhtar adayı Tugay Emre projeleriyle geliyor

Bu haber 30 Mart 2024 - 1:34 'de eklendi.

Tugay Emre Yeniköy Mahallesi’ne muhtar adaylığını açıkladı. Projeleriyle gelen ve muhtar seçilmesi halinde yapacağı hizmetleri bir bir açıklayan Tugay Emre, “Mahallemize yeni bir vizyon katacağım” dedi.

“YENİKÖY Mahallemize yapacağımız hizmetler” başlığı altında açıklamalarda bulunan Tugay Emre, şu açıklamaları yaptı:

“MUHTAR MAAŞI ALMAYACAĞIM; Muhtar’a devletimiz tarafından tahsis edilen Muhtar maaşının tamamını Yeniköy Mahallemize hizmet olarak kullanacağım. Aylık yapılan harcamalar şeffaf yönetim anlayışımız gereği her ay muhtarlığımızın internet web sitesinden bilgilendirme yapılarak köylümüzün bilgisine sunulacaktır. Bu sayede yıllık 204.000, 24 TL ek kaynak oluşturulacaktır. Maaş için değil hizmet için varız.

GÜVENLİK SORUNUNU ÇÖZECEĞİM; Köyümüzde yaşanabilecek hırsızlık ve diğer güvenlik sorunlarına karşı köyümüzün tüm giriş ve çıkışlarına ve stratejik nokta olarak belirlenen yerlere; Güvenlik görevlilerimizin bilgisi dahilinde ve görüşleri alınarak Kamera sistemini kuracağız. Köyümüzde yaşayan her bir vatandaşımızın huzur ve güven içinde olmasını sağlayacağım.

CAMİLERİMİZE TEMİZLİK HİZMETİ GETİRECEĞİM; Yeniköy Mahallemizde bulunan bütün Camilerin detaylı iç temizliği ve lavabo temizliği aylık olarak muhtarlığımız tarafından sponsor firmamıza yaptırılacaktır.

İNTERNET SORUNU YAŞAMAYACAĞIZ; Türk Telekom Bölge Müdürlüğü ile gerekli görüşmeleri yaparak Mahallemizin istisnasın her noktasına internet alt yapısını getireceğiz. Uzun zamandır yaşanan internet sorununu bitireceğiz. Gençlerimizin internet çilesine son vereceğiz.

AVRUPA BİRLİĞİ KARDEŞ KÖY PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİM; Romanya Göçmenleri Derneği ile ortak şekilde yürüteceğimiz projemiz ve Torbalı Belediyemizin olurları ile Avrupa Birliği Üyesi olan Romanya’nın Köstence şehrindeki Belediye ile karşılıklı protokol imzalayarak Yeniköy Mahallemize kardeş köy kazandıracağız. Bu vesileyle Öğrenci değişim programları, Turzim, Spor, Sosyal ve Kültürel faaliyetlerin yanı sıra köyümüzde yaşayan gençlerimizin Avrupa birliğinde iş ve eğitim imkanlarının da oluşacağı geniş bir yelpaze içeriğini köyümüze kazandıracağız.

KÖY KONSEYİ KURACAĞIM; Yeniköy Mahallemizi hep birlikte yöneteceğiz. Muhtarlığımız önderliğinde köyümüzde yaşayan her bireyin temsil edildiği, bir halk meclisi oluşturulacaktır. Erkek, Kadın ve Gençlerimiz, her ay toplanacak olan bu mecliste köyümüzün sorunlarını, yapılacak olan projelerle ilgili konularda fıkir ve söz sahibi olacaktır.

HAZİNE ARAZİLERİNİ HAK SAHİPLERİNE KAZANDIRMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİM; Yeniköy Mahallemizde uzun yıllardan bu yana kanayan yara haline gelen hazine arazileri sorununu, hak sahiplerine kazandırmak ve tapularını alabilmeleri için; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir Milli Emlak Daire Başkanlığı ve Belediyemiz nezdinde yapacağımız girişimler ile çözüme kavuşturacağız.

SOSYAL VE KÜLTÜREL TESİSLER KAZANDIRACAĞIM; Projelerini hazırladığımız. Sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılacağı Düğün, Toplantı, Sergi, Turizm, etkinliklerinin düzenlenebileceği ve mesire alanı olarak kullanılacak tesisleri köyümüze kazandıracağız. Ayrıca Mahallemizde yıllardır kapalı olan Muhtarlık kahve’sini tekrardan köylümüzün hizmetine kazandıracağız.

MUHTARLIĞIMIZA RESMİ WEB SİTESİ YAPACAĞIZ: Şeffaf yönetim anlayışımız gereği Köyümüzün tanıtımı ve Muhtarlığımızın yapacağı açıklamaları ve bilgilendirmeleri resmi web sitemizden her kesimin ulaşabilmesini sağlayacağız. ‘Üreten Kadınların’ emek vererek yaptıkları projelerine destek verecek ve mahallemizin gelenek ve göreneklerinin tanıtımını yapacağız. İletişim ve teknolojinin önemli olduğu günümüzde dijital çap adaptasyonunu sağlayacağız.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.