SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yeniköy’lü çifti ölüm bile ayıramadı

Bu haber 10 Ocak 2022 - 22:04 'de eklendi.

Yeniköy Mahallesi’nin sevilen isimlerinden olan Ahmet Ülkü önceki gün hayatını kaybetmişti. Ülkü’nün vefatına dayanamayan hayat arkadaşı Fatma Ülkü ise eşinin vefatından bir gün sonra vefat etti

YENİKÖY Mahallesi’nin sevilen isimlerinden yaşlılığa bağlı rahatsızlıklardan dolayı Ahmet Ülkü önceki gün hayatını kaybetmişti. Ülkü’nün vefatına dayanamayan hayat arkadaşı Fatma Ülkü ise eşinin vefatından bir gün sonra vefat etti. Eşinin ölümüne kaldıramadığı ve çok üzüldüğü öğrenilen Fatma Ülkü de eşiyle aynı kaderi paylaştı.

BİR ömrü birlikte geçiren Ülkü çifti, böylelikle bir gün arayla vefat etmiş oldu.  Ahmet Ülkü’nün acısını atamayan yakınları ise iki gün içerisinde iki ayrı acı yaşamış oldu.  Öte yandan Fatma Ülkü’nün cenaze töreni de netlik kazandı. Bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yeniköy Mezarlığı’na eşi Ahmet Ülkü’nün yanına defnedilecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.