SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yeniköy Ortaokulu’ndan anlamlı kutlama

Bu haber 24 Mart 2021 - 20:42 'de eklendi.

Cumhurbaşkanlığı genelgesi ile 2021 yılının Mehmet Akif ve İstiklal Marşı Yılı olarak kabul edilmesinin ardından Torbalı ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

İSTİKLAL Marşının kabulünün 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında bir çok okulda çeşitli anma ve kutlama programları düzenlendi. Vatan ve hürriyet şairi Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve şiirleri tüm öğrencilere anlatılırken, farklı etkinliklerle öğrencilerin bilgi edinmeleri sağlanıyor.

YENİKÖY Ortaokulu Müdürlüğü 100. yıl coşkusunu en yükseğe taşımak amacıyla okula Belediye bandosunu davet ederek öğrenci ve velilere yönelik bir konser organize etti. İstiklal Marşı ve çeşitli marşlar çalan bando takımı büyük ilgi ve beğeni gördü. Türk bayraklı tişörtler giyen Yeniköy öğrencileri bando takımına eşlik ederek 100.yıl kutlamalarına katkı sağladılar.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.