SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yeniden Refah Torbalı adayını açıkladı

Bu haber 30 Ocak 2024 - 1:14 'de eklendi.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için siyasi partilerin adaylarını açıklamaları devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Torbalı adayını açıkladı.

31 MART Mahalli ve İdari Seçimleri yaklaşırken Yeniden Refah Partisi adaylarını açıklamaya devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımıyla, partisinin genel merkezinde gerçekleşen aday tanıtım toplantısında 6 il, 64 ilçe ve 4 belde olmak üzere 74 belediye başkan adayı daha açıklandı.

TORBALI İÇİN BAŞARI SÖZÜ VERDİ

PARTİNİN çeşitli kademelerinde görev yapan Torbalı Başkan Adayı İsmail Tanas, Yeniden Refah Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı oldu. Yeniden Refah Partisi’nin, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılımı Ankara’da gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısında açıklanan Torbalı Adayı İsmail Tanas Genel Başkan Erbakan ile birlikte Torbalı için başarı sözü verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.