Korona virüsü tedbirleri kapsamında ilan edilen sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle Torbalı’nın cadde, meydan ve sokakları yeni yılın ilk günlerinde sessizliğe büründü.
KORONA virüsü tedbirleri kapsamında yılbaşı için ilan edilen 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması, önceki gün saat 21.00’de başladı. 4 Ocak Pazartesi (yarın) günü saat 05.00’e kadar sürecek olan kısıtlama sebebiyle yılın ilk günlerinde Torbalı’nın caddeleri, sokakları ve meydanları boş kaldı. Yaya ve araç trafiğinin oldukça azaldığı kentte, sokaklar hayvanlara kaldı.
YALNIZCA özel izinli kişilerin dışarıya çıkabildiği kentte güvenlik güçleri de, yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı uygulama noktalarında devriye ekipleriyle hazır bulundu. Öte yandan Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerinin de, sokak hayvanlarının aç kalmaması için belirli saat ve aralıklarda sokak hayvanlarını beslemeye devam edeceği öğrenildi.