SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yeni yerinde 2 kanallı hizmet veren TÜVTÜRK daha da hızlandı

Bu haber 09 Aralık 2023 - 2:09 'de eklendi.

Türkiye’de araç muayenesinde tek yetkili kuruluş olan TÜVTÜRK, Torbalı’da geçtiğimiz Ağustos ayında kapasitesini 2 katına çıkartarak yeni yerine taşınmıştı. TÜVTÜRK’ün yeni konseptiyle inşa edilen Torbalı Araç Muayene İstasyonu, 2 kanalıyla binek ve ağır araçlara hizmet veriyor.

TÜVTÜRK, Torbalı’da artan araç muayene taleplerini karşılamak ve müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek için adına Çaybaşı’daki yeni yerine taşınmıştı.  Yeni adresinde 3 aydır hizmet veren TÜVTÜRK Torbalı Araç Muayene İstasyonu, kapasite artışıyla birlikte 2 kat daha fazla muayene yapabiliyor. Kanal sayısının 2’ye çıkartılması araçlarını muayeneye getiren vatandaşların rahat bir nefes almasını sağladı. Tek kanallı istasyonda uzun süre sıra beklemek zorunda kalan araç dahipleri artık kısa sürede işlemlerini tamamlayıp istasyondan ayrılıyor.

10 BİN metrekare alan üzerine kurulan istasyonda toplamda 2 kanalda binek ve ağır vasıtalara muayene hizmeti sunuluyor. Geniş otopark alanına sahip istasyonda müşteriler ayrıca egzoz gazı emisyon ölçüm hizmeti de alabiliyor.

MUSTAFA Kemal Atatürk  Mah. Aydın Cad. No: 16/1’de hizmet veren TÜVTÜRK Torbalı Araç Muayene İstasyonu, pazar günü hariç haftanın her günü 08:30 – 17:30 saatleri arasında araç sahiplerine hizmet veriyor.  Araç sahipleri, www.tuvturk.com.tr web sitesinden veya 0850 222 88 88 numaralı TÜVTÜRK Çağrı Merkezi’nden ücretsiz randevu alabiliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.