SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yeni okullar, 2023-2024 yılı eğitim-öğretim dönemine hazır

Bu haber 26 Nisan 2023 - 0:14 'de eklendi.

Toplu Konut İdaresi tarafından Torbalı’ya yapılan okul şantiye ve inşaat faaliyetleri devam ediyor.

TORBALI’DA inşa edilen okulların denetimi ve takibi ile ilgili çalışmaları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından titizlikle yürütürken, Müdür Atila Işıkkaya bizzat yerinde incelemelerini sürdürüyor.

HAZIRLIKLAR TAMAM

YAPIMI büyük ölçüde tamamlanan Ayrancılar Atatürk İlkokulu ve Subaşı Mustafa Topalan Çok Programlı Anadolu Lisesi, önümüzdeki eğitim öğretim dönemi için hazırlıklarını tamamladı.

EYLÜL’DE EĞİTİME BAŞLANACAK

24 DERSLİKLİ olan ve Ayrancılar Mahallesi’nde inşası yapılan okul, 2023-2024 yılı Eğitim Öğretim Dönemi Eylül ayında kapılarını öğrencilere açarken; yine 18 derslikli olan ve Subaşı Mahallesi’nde yer alan Mustafa Topalan Çok Programlı Anadolu Lisesi de öğrenci ve öğretmenleriyle Eylül ayında Eğitim öğretim faaliyetlerine başlayacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.