SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yeni evlenecek çiftlere tartışmasız fiyatlar Karaca’dan

Bu haber 02 Ocak 2023 - 10:21 'de eklendi.

Mutfak, sofra ve ev tekstili sektörünün güçlü lider markası Karaca’nın Torbalı mağazasında yapılan indirimlerle yeni evlenecek çiftleri bekliyor.

KARACA, evlilik paketleri başta olmak üzere birçok üründe uyguladığı kampanya dahilinde tartışmasız fiyatlar ile dünya evine girecek çiftleri sevindiriyor. Ertuğrul Dörtyol mevkiinde hizmet veren Karaca ve Karaca Home Mağazası, genç çiftlerin evlerinde trendleri belirlemeye devam ediyor.

YENİ yuva kurma hayalini gerçekleştirecek tüm çiftlerin ihtiyaçlarını karşılayacak ve beklentilerine cevap verecek ürün çeşitliliğine sahip olan Karaca ve Karaca Home Mağazası, düzenlediği kampanyalarla farkını gösteriyor.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

HAZİRAN ayına özel kampanyalar düzenleyen Karaca; sınırlı sayıda satışa sunulan evlilik paketleri ile yeni evlere şıklık katıyor. İnovatif, pratik ve kullanışlı ürünleriyle insanların yaşamlarına değer katan Karaca, evlilik paketleri içerisinde yer alan granit tencere setleri, yemek takımları, kahvaltı takımları, çatal kaşık ve bıçak setleri ile tüm çiftlerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

GENİŞ ürün yelpazesiyle fark yaratan Karaca Home, nevresim takımından, yatak örtüsüne, pike takımından, bornoz setine kadar yüzlerce üründe uyguladığı fırsat kampanyası ile uzun yıllar evinizi süslemeyi hedefliyor. Torbalı Karaca Mağazası yetkilisi Rıza Erden, sofra grubu ve tekstil grubunun uyumunu birlikte yakalamak isteyenler, uygun fiyat ve ürün çeşitliliğine sahip ürünlere Ertuğrul Dörtyol’da bulunan mağazaya gelebileceğini söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.