SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Yeni bir liste ile yeniden adayım’

Bu haber 28 Ocak 2022 - 20:32 'de eklendi.

İptal edilen Torbalı Şoförler Odası seçimleri sonrası gözler yeniden adaylara çevrildi. Önceki seçimden dersler çıkardığını belirten Ali Rıza Çolak, yeni bir liste ile yeniden aday olacağını açıkladı. Çolak, Musa Yukarı’nın yine aday olamayacağını da söyledi

SEÇİMDE meydana gelen hatalar sonucunda Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal kararı verildiğini hatırlatan Çolak, ”Seçim günü biz iki ayrı liste ile salona gelmiştik. Ancak mevcut oda yönetiminin hatalı bildirimi, mavi listenin de itirazları sonucu seçim iptal oldu. Tamamen bizim dışımızda gelişen olaylar. Tabi biz de o gün bazı arkadaşlarımızı listeden çıkarmak zorunda kalmıştık. Bu da bizi ciddi oranda bir oy kaybına uğrattı. Sonra da çıkıp haklı olarak listemizi eleştirdiler. Ama önemli dersler çıkardık. Tekrarlanacak seçime yeni bir liste ile hazırız. Tekrar aday olacağım” dedi.

MUSA YUKARI DİYE BİR ADAY YOK

MUSA Yukarı’nın yine aday olamayacağını iddia eden Çolak, “Seçim sonrası Musa Yukarı şu kadar oy aldı, bu kadar oy aldı diye basında yazılıp çiziliyor. Seçime giren Musa Yukarı diye bir aday yok. Seçimde 3 aday yarıştı, ben, Cıva İsmail Akman ve Hüseyin Hascanlı. Musa Yukarı gerekli şartları taşımadığı gerekçesiyle aday olamadı, tekrarlanacak seçimlerde yine aday olamayacak. Şoför esnafımız geçen sefer hataya düştü, seçimi resmen Cıva İsmail akmana altın tepside verdiler, bu kez aynı hataların olmasına izin vermeyelim. Şoför esnafımız bu kez kanmasın” dedi.

HATALARIMIZDAN DERSLER ÇIKARDIK

GEÇEN seçimden önemli dersler çıkardıklarını ifade eden Çolak, “Geçen seçimde bazı hatalar yaptık. Listemiz çok eleştiri almıştı. Tüm eleştirileri ciddiye alarak, yaptığımız hatalardan önemli dersler çıkararak listemizi yeniliyoruz. Daha kapsayıcı, şoför esnafımızın her kesiminin temsil edildiği bir liste yeniden aday olacağımızı kamuoyuna duyuruyorum” ifadelerini kullandı.

BÜTÜN PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİM

TORBALI Şoförler Odası’nın siyasetten bağımsız bir kurum olması gerektiğini ifade eden Çolak, “Adaylar açıklanıyor, o partinin adayı bu partinin adayı diyorlar. Cıva İsmail çıkıyor CHP hariç herkes karşımda çalıştı diyor. Oda seçimine siyaset bulaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ben Ali Rıza Çolak olarak şoför esnafımızın adayıyım, bütün siyasi partilere de eşit mesafedeyim. Oda seçimine siyaset karıştırmayı da doğru bulmuyorum. Hangi siyasi görüşten olursa olsun şoför esnafımızın başımızın üzerinde yeri vardır. Şoför esnafını siyasi mühendislikle bölmeye, parçalamaya, ayrıştırmaya da kimsenin hakkı yoktur” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.