SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yemişlik Mahallesi’ne dinamik, çalışkan muhtar adayı

Bu haber 27 Şubat 2024 - 0:54 'de eklendi.

İlçenin en eski mahallelerinden olan Yemişlik’e bayan muhtar adayı ‘adaylığını’ açıkladı. Projelerini de bahseden Muhtar Adayı Meltem Konur, yerel seçimlerde iddialı olduğunu söyledi.

KONUR, yaptığı açıklamada, “Değerli – kıymetli Yemişlik Mahallesi sakinleri.. Arkadaşlarım, dostlarım ve komşularım! Mahallemizin ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmak amacıyla saygıdeğer azalarımızla beraber yola çıkmış bulunmaktayım. Bizim vizyonumuz; Yemişlik Mahallesi’ni daha yaşanabilir bir mahalle konumuna getirmektir. Birçok mahalle sakinleri ile görüşmeler yaptım. İstek ve önerilerinizi baz alarak projemizi hazırladık. Projeleri sizlere sunmadan önce Yemişlik Mahallesi adına yıllarca ötelenmiş, geri bırakılmış, bir çocuk parkına dair muhtaç konuma getirilmiş mahallemiz için tüm mücadelemi vereceğime söz veriyorum” diye konuştu.

MUHTAR seçilmesi halinde yapacak olduğu projelerden de bahseden Meltem Konur, “6008 Sokak’ta yol açılması için yetkili makamlarla görüşeceğiz. Mahallemize doğalgaz getirmek için çaba göstereceğiz. Mahallemize internet altyapısı, çocuk uyun parkı getirilmesi ve sağlık ocağı, taziye evi yapılmasını sağlayacağız. En çok da mağdur durumda olduğumuz okul eksikliğidir. Bunun gerçekleşmesi için çaba harcayacağım. Ayrıca mahalle girişindeki karayollarına ait atık su ve kanalizasyon giderinin kaldırılmasını sağlayacağım. Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız için sosyalleşme alanı kazandırılacak. Kadınlarımız için kendi işlerini yapıp, çalışıp, üretim yapacakları çalışma alanları oluşturulacak. Engelli çocuğu olan anneler için bir veya iki saatliğine çocuklarını bırakabilecekleri kreş hayalinin gerçekleşmesi için adımlar atacağız. Para çekmek için merkezdeki ATM’lere kadar gitmemize önüne geçmek için mahallemize ATM getirilmesi için görüşmeler yapacağım. Ayrıca ana caddeden karşıdan karşıya geçtiğimiz en sık noktaya sinyalizasyon trafik lambaası konulması için var gücümle çalışacağım. Beni tanıyanlar bilir, oldukça çalışkan biriyimdir ve bu söylediğim projelerin hayata geçirmek için çok çalışacağım” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.