SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yediemin otoparklarındaki araçlar, ihaleyle yarı fiyatına satılıyor

Bu haber 12 Eylül 2022 - 9:48 'de eklendi.

Galerilerde ikinci el araçların cep yaktığı şu dönemde gözler yediemin otoparklarında çürümeye terk edilen araçlara çevrildi. İhale sistemiyle satışa sunulan araçlarda ciddi manada indirimler uygulanıyor. İhale ile piyasa değeri 400-500 bin lira olan araçlar, 200-250 bin lira arasında satışa çıkıyor. İhalede en yüksek teklifi veren ise aracın sahibi oluyor.

TORBALI’DA faaliyet gösteren yediemin otoparkları ikinci el araçlarla doldu. Yediemin otoparklarına bırakılan binlerce araç piyasa değerinin yarı fiyatına satışa çıkarıldı. Bazı araçlar ise çürümeye terk edildi. Otopark yetkilileri, yaptığı açıklamada, “Tahmini burada 100-150 adet icralık araç var. Buradaki araçlar yıllardır yatıyor” dedi.

BİNLERCE ARAÇ ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ

DİĞER yediemin otoparklarındaki araç sayısını da düşününce binlerce icralık araç otoparklarda bekliyor. Bir nevi aslında sahipleri tarafından çürümeye terk edildiler. Araç fiyatlarının yüksek seyrettiği bu dönemde gözler ikinci el araçların bulunduğu yediemin otoparklarına çevrildi. Onlarca araç icra sonucu yediemine getirildiler. En lüks araçtan, aile araçlarına, hatta kamyonete kadar bir çok aracı yediemin otoparkında bulmak mümkün. Araçlar açık artırma yoluyla satışa çıkarılıyor.

200-250 BİN LİRA İNDİRİM

İCRALIK araçların günü ve saati gazete veya icra müdürlüklerinin kapısında yayımlanıyor. Ayrıca e- Devlet sayfasından da bakılabiliyor. Piyasa değeri 400 bin TL ile 500 bin TL arasında değişen bazı araçları bu otoparkta 200 bin lira ile 250 bin lira arasında bulmak mümkün. Bu araçlar açık artırma yoluyla satılıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.