SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yedi Eylül’de okuma yazma kursuna yoğun talep

Bu haber 25 Ocak 2023 - 1:00 'de eklendi.

Torbalı’da bayanlar, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan okuma yazma kursuna ilgi gösteriyor. 7 Eylül eki binada verilen kurs renkli görüntülere sahne oldu. Fotoğraf ve videolar, kurumun sosyal medya hesabından paylaşıldı

YAPILAN açıklamaya göre açılan kursa, çeşitli nedenlerle okula gidememiş kadınlar katılıyor. Akıcı okuma ve hızlı yazma teknikleri, dört işlem gibi eğitimlerin verildiği kursu başarı ile tamamlayanlara sertifika veriliyor.

KURSA ilginin beklediklerinden fazla olduğunu belirten yetkililer, “Kadınlar kursumuzu çok beğeniyor. Okuma yazma öğreniyorlar. Kurslarımız yıl sonuna kadar devam edecek” dedi. Kursiyer ise okuma yazma bilmediği için daha önce sıkıntı yaşadığını dile getirerek, “Kursta okuma yazma öğrendim. Burada zamanımız verimli geçiyor. Bu imkanı veren Halk Eğitim Merkezi yetkililerine teşekkür ederim” diye konuştu.

HALK Eğitim Merkezi bünyesinde açılan okuma yazma kurslarında kadınlar okuma yazma öğrenerek hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyorlar. Okuma yazma kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlere eğitim sonunda sertifika veriliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.