SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yedi Eylül Mahallesi’nde hummalı çalışma

Bu haber 25 Şubat 2023 - 2:06 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ilçe merkezi ve köy ayırt etmeden asfalt ve kilit taş çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

İLÇENİN 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak alt yapı çalışmaları sonrası kötüleşen yollar için çalışmalarını sürdüren ekipler son olarak Yedi Eylül Mahallesi’nde hummalı bir çalışma başlattı. Ekipler her gün yüzlerce kişinin kullandığı ve sitelerin yoğun olduğu bölgeye kilit taşı döşedi.

BÖLGE sakinlerinden gelen talep sonrasında kilit taşı döşeme işlemine başladı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı öğrenilirken mahalleli çalışmalar nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Torbalı Belediyesi’ne teşekkür ederek, gerçekleşen çalışmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.