SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yazıbaşı’da toplu sünnet şöleni

Bu haber 19 Haziran 2023 - 2:01 'de eklendi.

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları döneminde Yazıbaşı’ya gerçekleştirdiği ziyarette roman vatandaşların talebi üzerine söz veren AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, sözünü tuttu.

ÖNCEKİ akşam gerçekleşen toplu sünnet töreni ile Yazıbaşı’daki roman çocuklar sünnet ettirildi. Törene AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, MHP Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Çalışkan, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları, Belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKÜR ETTİ

SÜNNET şöleninde bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Meclis Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, “Evlatlarınızın bu mutlu gününde sizinle aynı coşkuya ortak olduğumuz için bizler de çok mutluyuz. Rabbim mürüvvetlerini de göstersin İnşallah. Bu toplu sünnet şöleninin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.