SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yazıbaşı’da 50 tonluk su deposu inşa edildi

Bu haber 20 Ağustos 2021 - 23:13 'de eklendi.

Yazıbaşı İstiklal Mahalesi’nde bulunan Arap ve Çeşme deresinin bakım ve onarım işlemleri tamamlandı. Yapılan çalışmalarının ardından mahalleye 50 tonluk su deposu inşa edildi.

İZSU tarafından yürütülen bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Yazıbaşı İstiklal Mahallesi’nde bulunan derelerin bakım ve onarım çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

TAMAMLANAN bu çalışmanın ardında ilave olarak bölgeye İZSU tarafından 50 tonluk bir su deposu inşa edildi. Mahalle sakinleri ve özellikle bölgede tarımla ilgilenen çiftçiler memnuniyetlerini dile getirdi.

MAHALLE muhtarı Öğüt, gazetemize yaptığı açıklamada “ Yapılan bakım ve onarım için mahallem adına çok mutluyum buradan Kanal ve Dereler Müdürlüğünde sorumlu Murat Bey’e teşekkürlerimi iletiyorum.’’ dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.