SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yazar Mikail Okumuş Torbalılı öğrencilerle buluştu

Bu haber 30 Aralık 2021 - 3:35 'de eklendi.

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser Ortaokulu yazar Mikail Okumuş’u misafir etti. Okulun konferans salonunda tüm öğrencilere yönelik düzenlenen konferans büyük ilgi gördü.

OKULUN Din Kültürü Öğretmenleri yazarı davet etmeden önce yazarın “Seccadem Beni Özler Mi?” adlı kitabını sponsorlar yardımıyla temin ederek öğrencilere ücretsiz olarak dağıttılar. Öğrenciler sınıflarda kitap okuma saatlerinde beraberce kitabı okuyup daha sonra Din Kültürü öğretmenleri koordinesinde arkadaşlarıyla okudukları kitap üzerine beyin fırtınasında bulundular.

KİTABIN yazarını davet ederek konuyla ilgili söyleşide bulunma amacıyla konferans düzenlediklerini belirten okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri, konferansın oldukça verimli geçtiğini ve öğrencilerin konferans sonunda yazara , önceden kendilerine hediye edilen kitapları imzalatmak için heyecanla beklediklerini ifade ettiler.

MİKAİL Okumuş Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Mezunu, yabancı dil eğitimini Şam Üniversitesi Arapça Dil Okulunda tamamlamış, İstanbul Aydın Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi alanında yüksek lisans yapmış eğitimci bir yazar olarak Anadolu’yu karış karış gezerek davet edildiği okullarda Abdest ve Namaz İbadetini bilimsel yönden çarpıcı anekdotlar eşliğinde, çocukların hoşuna gidecek hoş esprilerle anlatıyor.

KONFERANSINI söyleşi tarzında yürüten Mikail OKUMUŞ öncelikle zorluklarla geçen hayatından bahsederek yazar olma serüvenini anlattı. Konferansa katılan öğrenciler arasında yazar olmak isteyenlere bu konuda ip uçları verdi. “İnsanlar arasında farklı popüler konular olabilir fakat Allah katında en popüler konu Namazdır “diyen Mikail OKUMUŞ abdest ve namazın insan ruhunda ve bedeninde meydana getirdiği çok önemli koruyucu ve iyileştirici yönlerini oldukça dikkat çekici örneklerle anlattı. Zaman zaman sahneye davet ettiği öğrencilerle uygulamalı olarak namaz ve abdestin bilimsel yönden de insan sağlığına yaptığı olumlu etkilere vurgu yaptı.

KONFERANS sonrası okul müdürü, öğretmenleri ve öğrencilerle söyleşilerde bulunan Mikail OKUMUŞ, öğrencilerin konferans öncesi okumuş oldukları “SECCADEM BENİ ÖZLER Mİ” adlı kitabını imzalayarak, Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip ortaokulunun gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten memnuniyetini dile getirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.