SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yazar İpek Kırçar, Torbalı’da imza günü düzenledi

Bu haber 22 Temmuz 2023 - 0:05 'de eklendi.

Torbalı’nın ilk ve tek oda tiyatrosu olma özelliğini taşıyan Sahne Dionysos, Yazar İpek Kırçar ile Torbalılı okuyucuları imza gününde buluşturdu.

ORGANİK Mahalle Çocukları isimli kitabını Torbalılı çocuklar için imzalayan Kırçar, okuyucuları ile sohbet etme imkanı buldu. Halen çocuk gelişim üzerine lisans eğitimine devam eden Kırçar, yaratıcı drama eğitmenliği ve masal anlatıcılığı eğitimleri aldı.

YAZMIŞ olduğu ilk çocuk kitabı “organik mahalle çocukları” ile kitap yazma yolculuğuna başlayan başarılı isim imza günü için Torbalı’daydı.

KESKİN, şöyle konuştu, “Günümüzde herkesin kitap yazarken atladığı çok özel şeylere önem verip değinerek yazdığı eseri, bir çocuk kitabı iken büyüklerin de çocuklarına okurken keyif alacağı çok güzel bir kitabın imza gününe ev sahipliğini yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Desteklerimiz yazarlarımız için devam edecek. Torbalı’da bu tür etkinlikleri yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.