SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yaz tatilinin en genç adresi: Gençlik Merkezi

Bu haber 23 Haziran 2023 - 9:17 'de eklendi.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi olarak isim değişikliğine giden Ayrancılar Gençlik Merkezi’nde yaz dönemiyle beraber yeni kurslar açılmaya devam ediyor

OKULLARIN tatil olmasıyla beraber kurs sayısını arttıran Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi yeniliklerle Ayrancılar’ın en hareketli noktalarından biri haline geldi. Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi eğitimlerin yanısıra düzenlediği etkinlikler ile de gençlerin birarada olmasını ve gelişimini destekliyor. Merkez tarafından düzenlenen tarihi yerlere yapılan geziler, düzenlenen turnuvalar, kitap okuma etkinlikleri gençlerin ve ebeveynlerin ilgisini çekiyor.

30 FARKLI BRANŞ 30 EĞİTMEN

GENÇLİK Merkezi’nde 30 farklı alanda 35 sınıfta eğitim veriliyor.  35 eğitmenin yer aldığı Gençlik Merkezi yaz dönemi için de yeni alanlarda kayıt almaya devam ediyor. Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi’nde 12 yaş grubu için Futbol Eğitimi, 7 yaş ve üzeri Resim, Gitar, Piyano, Robotik Kodlama, Cimlastik, Akıl ve Zeka Oyunları eğitimleri verilirken 12 yaş ve üzeri gruplar için Takı Tasarım Eğitimi, Kuran-ı Kerim Eğitimi, Fotoğrafçılık, Temel Bilgisayar, Resim, Punch,  Bağlama, Grafik Tasarım, İşaret Dili ve Dans eğitimleri veriliyor. Yaz döneminde ise hem öğrenciler hem de ebeveynler için Tiyatro/Drama, Grafik Tasarım, İşaret Dili ve Fotoğrafçılık eğitimlerine yeni kayıtlar alınıyor.  Fırat Yılmaz Çakıroğlu Gençlik Merkezi’nin eğitimlerini ve duyurularını takip etmek için sosyal medya hesaplarından takip edebilir, ınstagram sayfasında bulunan QR kod ile açılmasını istedikleri dersler için ön başvuruda bulunabilir.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.