SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yaz düğünleri için gelinlik satışları arttı

Bu haber 12 Haziran 2019 - 11:37 'de eklendi.

Torbalı’da yaz sezonunun yaklaşmasıyla beraber düğün alışverişleri başladı. Gelinlik ve damatlık satın almak isteyenler, mağazaların yolunu tuttu. Gelinliklerin fiyatları 500 TL ile 7 bin TL arasında değişirken, damatlıklar da 300 TL ile 1,500 bin TL aralığında satışa sunuldu. Yaz düğünlerine hazırlanan gelinlerin en çok tercih ettiği model ise, ‘Helen’ denilen A kesim gelinlikler ile prenses model gelinlikler oldu.

YAZ sezonunun yaklaşmasıyla beraber yeni bir hayata ‘evet’ demeye hazırlanan evlenecek çiftler, Torbalı’daki gelinlikçilerin yolunu tuttu. Gelinlik ve damatlıklarını satın almak isteyenler, çarşıyı hareketlendirdi.

Modacı Yeşim Güler ise, özel dikim gelinliklerin ise modeline göre 2 bin liradan 10 bin TL’ye kadar dikilebileceğini söyleyerek, “Kumaş fiyatlarının artması sebebiyle satış fiyatlarında bir artış söz konusu. Ancak bu artışı müşterilerimize yansıtmıyoruz” dedi.

GÜLER: ‘BANA GÖRE GELİNLİK, ZARİF OLMALIDIR’

“BENİM gözümde moda çok klişe bir cümle olsa da kendine yakışanı giymektir” diye sözlerine başlayan Güler, gelin adaylarının kendi fiziksel özelliklerine uygun giyinerek kendi modasını bulacağını ifade etti. Gelinlik tasarımı yaparken önceliklerinden de bahseden Yeşim Güler, “İddialı olmayan, romantik gelinlikler yapmaya özen gösteririm… Bana göre gelinlik, zarif olmalıdır. O gün cesur olmayı çok anlamlı bulmuyorum. Bu sezonda gelinlik modası daha çok Helen tarzı… Daha düz etekler, salaş, fırfırlı modeller tercih ediliyor. Önemli olan genç kızların hayallerini gerçekleştirmektir. İşimizi en doğru şekilde yapmaya özen gösteriyorum. Bu da bizim her geçen gün daha da ilerlememi sağlıyor” şeklinde açıklamalarda bulundu. Yeşim Güler bir süre önce, Ertuğrul Mahallesi’ndeki Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan eski Çetmen Mağazası üstüne kendi adını taşıyan moda evi açmıştı.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.