SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yatırımcıların tercihi: Gold Emlak

Bu haber 16 Haziran 2022 - 20:02 'de eklendi.

Gold Emlak, her geçen gün gelişen Torbalı’da yatırım yapmak isteyen yatırımcılara elinde bulundurduğu geniş portföyü ile hizmet veriyor. Deneyimli işletmeci Mustafa Toprak: “Bayındır ağırlıklı Tire dahil, üç büyük ilçemizde kontrol Gold Emlak’ta… Bu konuda çok iddialıyız. Aynı zamanda kayıt dışı emlakçılara karşı mücadele ediyoruz” dedi.

Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmet veren Gold Emlak, Torbalı’da emlak ve gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir vizyon ve bakış açısı getiriyor. Firma sahibi Mustafa Toprak, “Torbalı’ya yatırım yapmak isteyen yatırımcılarımıza hizmet veriyoruz. Yatırımcı ağımızda bulunan geniş portföyümüz ile Torbalı ve bölgesine büyük yatırımlar çekmeyi amaçlıyoruz. Her geçen gün gelişen ve büyüyen Torbalı’da yatırım yapmak isteyen yatırımcılara en doğru ve uygun yatırımı gerçekleştirmek için çalışıyoruz” dedi.

TORBALI’DA YATIRIM YAPMAK İSTEYENLERİ BEKLİYOR

ZEYTİNLİK, bağ, bahçe, tarla ve her türlü gayrimenkul alım satımı için hizmet vermeye devam eden Gold Emlak, geniş portföyü ile Torbalı emlak sektöründe fark yaratmayı amaçlıyor. Konut alırken, emlak firmasının odaya kaydı olmasına dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Toprak, “Konut alırken emlak firmasının, odaya kaydı olup olmadığına bakmak gerekir. Bunun yanında konutların bulunduğu konuma dikkat edip satarken de kolay satılabilecek yerden olmasına dikkat etmeliyiz.  Konutun ipotekli olmamasına,  tüm belgelerin tamamlanmış olup gelişmekte olan ve daha çok prim yapılabilecek yerlerden konut seçmeliyiz” şeklinde konuştu.

‘MÜŞTERİLERİMİZİN SAYGISINI SEVGİSİNİ HER ZAMAN KAZANDIK’

DENEYİMLİ emlakçı sözlerine şöyle devam etti; “Tek amacımız alan da satan da asla zarar etmemesidir. Torbalı şu anda çok fazla gelişmekte. Gold Emlak olarak bugüne kadar yaptığımız tüm satışlarımızda Allah’a şükür müşterilerimizin saygısını sevgisini her zaman kazandık. Bu yüzden biz de her zaman müşterilerimizin cebine değer kazandırmaya devam ediyoruz ve edeceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.