UZUN yıllardır emlakçılık yapan Tuba Behzat ve Hasan Kevzenoğlu’nun işlettiği Yatırım Emlak, adres değişikliği yaptı. Kazımdirik Caddesi üzerinde bulunan Yatırım Emlak, Ertuğrul Mahallesi Abdülhamit Caddesi Torkos Cafe karşısına taşındı. Deneyimli firma bundan böyle, gayrimenkul danışmanlığı, daire, köy evleri, zeytinlik, daire, alım satım ve kiralamanın yanı sıra tapu takip işlerini buradan yapacak. İşletmecilerden Tuba Behzat, “Emlak alım-satımı yapacak olan Torbalılıları bekliyoruz” diye konuştu.
İNŞAAT PATLAMASI YAŞANIYOR
TORBALI’DAKİ emlak fiyatları konusunda da bir değerlendirme yapan Tuba Behzat, ilçede adeta inşaat patlaması olduğunu söyledi. Torbalı’da fiyatların adeta MR’ını çeken Behzat, İzmir’in lüks semtleri ile yarışır hale geldiğini gösterdiğini kaydetti. Son 10 yılda adeta inşaat patlamasının yaşandığı Torbalı’daki baş döndürücü yükseliş olduğunu söyleyen deneyimli emlakçı, “Menderes-Aliağa İZBAN hattının Torbalı’ya kadar uzatılmasının ardından bölge sadece sanayide değil, gayrimenkulde de yükselişe geçti. Son dönemde bölgede konut gelişiminde ve emlak fiyatlarında yükseliş görülmeye başlandı” şeklinde konuştu.
HIZLI TREN FAKTÖRÜ
KONUT stokunun yoğunluklu olarak Ayrancılar Mahallesi ve ilçe merkezinde görüldüğünü ve buralardaki yapıların genellikle 4-5 katlı apartmanlar olduğunu belirten Hasan Kevzenoğlu ise, “Fiyat yükselişinde yakın zamanda faaliyete geçen İZBAN banliyösünün ciddi etkisi var” şeklinde konuştu. Kevzenoğlu, ilçede müstakil ve eski konut stokunun daha çok görüldüğü bölgelerin ise Kuşçuburun, Pamukyazı, Subaşı ve çevre mahalleler olduğunu belirtti.
AÇILIŞ HAFTAYA
Genç işletmeci Tuba Behzat, yeni işletmenin açılışını önümüzdeki hafta yapacaklarını söyleyerek, “8 Ağustos Pazartesi Saat 14.00’te yapılacak olan açılışımıza tüm Torbalıları bekliyoruz” diye konuştu.













