SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Yarış motosikleti görünümlü’ elektrikli bisikletler görücüye çıktı

Bu haber 01 Temmuz 2021 - 20:13 'de eklendi.

Elektrikli bisikletler benzinli motosikletlerin yerini almaya başladı. Günümüzde kullanımı oldukça artan elektrikli bisikletlerin ‘yarış motor’ serisi de satılmaya başlandı. Dünyaca ünlü YUKİ markasının Torbalı’daki tek bayisi olan Çelenk Ticaret’te satışa sunulan YUKİ Sportsman, hem fiyatıyla hem de cezbeden görüntüsüyle alıcılarını bekliyor. İşletmeci Kenan Çelenk, “Spor motosiklet kullanmayı seven, ancak fiyatı nedeniyle alamayanlar için elektrikli spor bisikletlerimiz satışa sunuldu. Artık yarış motorlarında bile fosil yakıttan elektrik enerjisine dönüşümün simgesidir” diye konuştu.

 ‘BU ARAÇLAR GÜNLÜK HAYATA DAHA DA GİRMEYE BAŞLADI ARTIK’

YUKİ’nin Torbalı’daki tek bayisi olan Çelenk Ticaret’in sahibi Kenan Çelenk, “Hem Türkiye şartlarına göre hem de insanların beklentilerine göre yeni modeller şekilleniyor. Giderek performans modele, biraz daha motor hissiyatı verecek olan modellere doğru yöneliniyor” şeklinde konuştu. Geliştirilen Ar-Ge çalışmalarıyla her yıl daha yeni modellerin piyasaya çıktığını söyleyen Çelenk, elektrikli araçların Türkiye’de de yavaş yavaş bilinirliğinin arttığını dile getirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.