SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yarın açılacak bu mağazadaki halılardan alanlar ‘yarı fiyat’ ödeyecek

Bu haber 15 Kasım 2022 - 19:36 'de eklendi.

Açılışa özel tüm halı çeşitlerinin yarı fiyatına satılacağı Karo Halıcılık kapılarını yarın Torbalı Caddesi üzerinde açıyor. Büyük açılış saat 13.00’te yapılacak

ERTUĞRUL Mahallesi Torbalı Caddesi üzerinde bulunan Turuncu Etüt Merkezi’nin yanındaki iki katlı ve 400 metrekarelik işletmede faaliyet gösterecek olan firmanın kampanyasına ilginin büyük olması bekleniyor.

BÜYÜK İNDİRİMLER OLACAK

AÇILIŞA özel 6 metrekare kaymaz halı 350 TL, oval 1 metrelik deri paspaslar 70 TL ve kaymaz yolluk (4 metrekarelerin tamamı)250 TL’den satışa sunulacak. 10 yıldır halıcılık yapan Serkan Yüksek tarafından açılan Karo Halıcılık, Torbalı halkının halı alma merkezi olacak.

‘ANTEP’TEKİ DEPOLARI KAPATTIK, ÜRÜNLERİ BURAYA GETİRDİK’

ASLEN Gaziantep’li olduklarını ve orada bulunan depoları kapatarak Torbalı’da iş yapmaya devam edeceklerini anlatan Yüksek, “Depolarda biriken ürünleri uygun fiyata Torbalı’da satacağız. Yarın büyük gün ve hazırlıklarımızı tamamladık. Fiyatlarımız her bütçeye uygun. Tüm ilçe halkını işletmemize bekleriz” şeklinde konuştu.

KAMPANYANIN bir ay boyunca devam edeceğini ifade eden Serkan Yüksek, binlerce çeşit halıdan almak isteyenleri beklediklerini dile getirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.