SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yaptığı leziz yemekleri İnstagram’dan satıyor

Bu haber 11 Haziran 2021 - 0:06 'de eklendi.

TORBALILI Pınar Karaman İnstagram üzerinden 2 yıl önce kurduğu @pinarin_mutfagii35 adlı hesap üzerinden ev yemekleri yapıp satıyor. Yaptığı leziz yemekler ile 2 yıl gibi bir sürede 12 bin takipçiye ulaşan Karaman, Ev yemekleri ve hamur işleri sipariş alıyorum. Doğum günü, mevlit gibi özel günlere ev yemeklerinin yanı sıra hamur işleri siparişi alarak hazırlıyor ve teslim ediyorum” diye konuştu. “Evde yemek olarak yapılabilecek her şeyi yapıyorum” diye sözlerine devam eden Pınar Karaman, hazırladıkları yemeklerin en az 10 kişilik olduğunu da sözlerine ekledi.

‘AİLEMİN BÜYÜK DESTEĞİ VAR’

MUHABBET Karaman ile evli olan 44 yaşındaki Pınar Karaman, 3 çocuk annesi ile 3 torun sahibi… Yaklaşık 10 yıl önce İstanbul’da bir yemek firmasında çalıştığını anlatan Karaman, tek başına hazırladığı yemeklerden özellikle mantı, içli köfte ve zeytinyağlı sarma ile su böreğinde ustalaştığının altını çizdi. Yaptığı bu işte özellikle ailesinin büyük desteğini aldığını ifade eden Pınar Karaman, “Sipariş vermek isteyenler instagram üzerinden bana ulaşabilir” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.