SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yaptığı eTwinning projesiyle ses getiren ismi makamında ağırladı

Bu haber 23 Aralık 2023 - 2:05 'de eklendi.

Torbalı İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer Tosun, 14. Ulusal eTwinning Konferansına 200 başarılı projeden biri olarak davet edilen İngilizce Öğretmeni Misket Köksal’ı, makamında ağırlayarak tebriklerini iletti.

TORBALI Özel Küresel Eğitim Yaklaşımı (KEY) Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Misket Köksal, 14-16 Aralık 2023 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen 14. Ulusal eTwinning Konferansına, kurucusu olduğu “Bridges across cultures” isimli eTwinning projesiyle İlçemizi temsilen davet edildi.

CAFER MÜDÜR’DEN TEBRİK

BU başarılı ismi Cafer Tosun da makamında ağırladı. Tosun, yaptığı açıklamada, “Öğretmenimizi ilçemizi gururlandıran bu başarısından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verrireken, İngilizce Öğretmeni Köksal ise teşekkürlerini iletti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.